Doi sibieni răniți la Tulcea – O șoferiță a intrat cu mașina într-un copac

O șoferință din Sibiu s-a oprit cu mașina într-un pom de pe marginea drumului după ce a pierdut controlul asupra direcției.

Șoferița  de 41 de ani și cei doi pasagerii din autoturism au ajuns la spital. Evenimentul rutier s-a produs pe Drumul Național 22 a pe sensul de mers Cataloi – Tulcea.

La data de 2 august a.c., polițiștii tulceni au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier. Din primele verificări a rezultat faptul ca o femeie în vârstă de 41 ani, din Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN22 A ( pe sensul de mers Cataloi- Tulcea ), a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un arbore aflat în afara părții carosabile . În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto și a doi pasageri din auto. Conducătorul auto deținea permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Cercetarile continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului – transmite IPJ Tulcea într-o informare de presă.

accident rutierSibiusofersoferitastiritulceaultima ora
Comentarii (0)
Comentează