fbpx

Focarul de coronavirus la Teatrul de Balet din Sibiu – Cinci persoane confirmate pozitiv

0 479

În cadrul Teatrului de Balet din Sibiu, au fost identificați pozitiv în urma testării SARS CoV-2 un număr total de cinci persoane. Dintre acestea, patru sunt balerini, iar cea de-a cincea este profesoară.

Cinci persoane din cadrul personalului de la Teatrul de Balet din Sibiu au fost confirmați pozitiv cu coronavirus. „Direcția de Sănătate Publică a demarat o amplă anchetă epidemiologică, pentru a stabili contacții și pentru a lua toate măsurile care se impun pentru limitarea răspândirii virusului SARS CoV-2. Până în acest moment au fost identificați un număr de 22 de contacți, care sunt testați și pentru care până la venirea rezultatelor s-a dispus măsura de carantină la domiciliu.”, transmite purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Andreea Ştefan.

Din cauza situației apărute, Teatrul de Balet din Sibiu a anunțat faptul că spectacolele programate pentru următoarea perioadă vor fi anulate . „Ca urmare a creșterii alarmante a numărului de îmbolnăviri cu noul coronavirus, Teatrul de Balet Sibiu anunță suspendarea spectacolelor programate în datele de 3, 4 și 5 august. Această decizie a fost luată atât în vederea protejării dansatorilor, cât și a publicului. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, transmite conducerea Teatrului, într-un anunț publicat pe Facebook.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.