Încă un angajat Tursib confirmat cu coronavirus

1 1.852

Încă un angajat Tursib a fost confirmat cu noul coronavirus. Este vorba despre o femeie, colegă de birou cu celelalte trei angajate depistate pozitiv în cursul săptămânii trecute

Patru femei, angajate la departamentul economic din cadrul Tursib, sunt confirmate pozitiv cu noul coronavirus. Ultima a primit rezultatul în cursul dimineții de luni, fiind contact direct cu cele trei confirmate miercuri.

„În data de 29.07.2020 au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, trei persoane angajate în cadrul unei societăți de transport public de persoane din județul Sibiu. DSP a început o anchetă epidemiologică”, a precizat joi Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Patru alți angajați, contacți cu cele trei femei, au fost testați săptămâna trecută. „Azi dimineață, colega de birou a celorlalte trei femei confirmate, a fost depistată cu coronavirus. În total sunt patru angajați confirmați. Încă de miercuri, femeia se afla în izolare. Fiind în același birou cu cele trei, era cea mai expusă. La momentul actual, Tursib face anchetele interne, pentru a vedea dacă mai există alți contacți”, spune Raluca Racz, purtătorul de cuvânt al SC Tursib.

Conducerea societății a anunțat săptămâna trecută că s-a efectuat dezinfecția și s-au luat toate măsurile pentru a se limita răspândirea COVID-19.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Vasile scrie

    Inca un angajat confirmat saptamana aceasta.. Se imbolnavesc toti.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.