foto curte spitalul judetean dermatologie 1
FOTO: arhivă

În contextul generat de dinamica evoluției situației epidemiologice naționale, dar și internaționale, determinată de răspândirea coronavirusului , interesul public general a determinat adoptarea unor măsuri care să permită autorităților publice să intervină eficient, cu mijloace adecvate pentru gestionarea crizei.

În condițiile actuale, Județul Sibiu a depus în data de 09.07.2020, în parteneriat cu Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu (lider de parteneriat), proiectul “Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu”. Potrivit proiectului de hotărâre, obiectivul general al proiectului îl reprezintă îmbunătăţirea infrastructurii sanitare la atât la nivel național cât și la nivelul judeţului Sibiu în contextul crizei COVID-19. Obiectivul specific al proiectului îl reprezintă creşterea capacităţii de reacţie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu la criza de sănătate publică cauzată de răspîndirea virusului SARSCov-2 prin dotarea şi echiparea spitalului cu aparatură medicală şi materiale specific.
Valoarea totală a investiției este de 35.972.993,83 lei (TVA inclus), calculul fiind făcut la cursul InforEuro de 4,8435 lei din luna anterioară depunerii proiectului, iar finanțarea prezentului proiect se va face integral din fonduri europene nerambursabile (FEDR). Durata de implementare a proiectului este de 8 luni, termenul final de implementare fiind
30.04.2021

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns