fbpx

Ce vârste au sibienii bolnavi de coronavirus raportați marți

0 1.234

Pese 950 de sibieni s-au infectat, în total, de la debutul pandemiei, cu noul coronavirus. Mai bine de 600 dintre ei s-au vindecat, însă 67 au decedat. Numărul crește de la o zi la alta, marți fiind raportate 11 cazuri noi. 

„În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 955 de persoane (dintre care 896 adulți și 59 copii). Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 618 de persoane, iar 67 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Sibiu au fost confirmate pozitiv 11 persoane, acestea făcând parte din următoarele categorii de vârstă:
– 19 – 29 de ani: 3 persoane
– 30 – 39 de ani: 1 persoană
– 40 – 49 de ani: 3 persoane
– 50 – 59 de ani: 4 persoane

Carantina și izolarea la domiciliu în Sibiu

Conform legii nr 136/18.07.2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, CJCCI, are în monitorizare un număr de 558 de persoane aflate în carantină la domiciliu, și un număr de 40 persoane în izolare la domiciliu.

Sprijin telefonic oferit cetățenilor

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției care își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu oferă în continuare sprijin cetățenilor prin răspunsul prompt și eficient la solicitările sosite prin intermediul celor două linii telefonice 0269-211254 și 0269-216103. În ceea ce privește numărul de apeluri din ultimele 24 de ore, acestea au însumat un număr de 79 de apeluri ca urmare a noilor prevederilor legale.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de 58 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 139 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.