Dosar penal pentru profanarea mormintelor la Tălmaciu – Făptașii sunt încă necunoscuți

0 233

Peste douăzeci de morminte din Cimitirul Sașilor de la Tălmaciu au fost vandalizate. Autorii infracțiunii au deteriorat monumentele a aproximativ 23 de morminte.

Locuitorii orașului Tălmaciu au sesizat faptul că, în cadrul cimitirului din localitatea Tălmaciu, aproximativ 23 de morminte au fost distruse. Nelegiuirea a fost descoperită de un bărbat din localitate în data de 29 iulie. Acesta a depus o plângere si la poliție. „Pe 30.07.2020 a fost depusă la Poliția Orașului Tălmaciu o reclamație scrisă cu privire la deteriorarea unor morminte din cimitirul sașilor. În cauza s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de profanare de morminte (art. 383 cod penal), fiind efectuate cercetări în vederea identificării autorilor.”, transmit reprezentanții Poliției din Tălmaciu.

cimitir talmaciu3

Contactat de Ora de Sibiu, primarul orașului a declarat faptul că și el a fost îngrozit de această veste, și că momentan, autoritățile locale lucrează la identificarea făptașilor. „Este îngrozitor ce se întâmplă, nu știu de ce are cineva nevoie să facă așa ceva. Momentan poliția caută să afle cine a comis această infracțiune.”, a declarat Primarul orașului Tălmaciu.

cimitir talmaciu1

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.