Disconfort pentru șoferi – Treceri de pietoni deniveltate montate în Cisnădioara

0 1.530

În localitatea Cisnădioara, pe sensul de mers spre Sibiu, au fost amenajate noi treceri de pietoni, cu limitatoare de viteză.

Limitatoarele de viteză sunt coșmarul multor șoferi. Majoritatea se declară nemulțumiți de amplasarea acestor bumpere, motivând nemulțumirea prin faptul că acestea contribuie la stricarea autovehiculelor. Dar, cum siguranța pietonilor este mult mai importantă,  în zonele pietonale şi cele care includ instituţii de învăţământ, au apărut aceste speedbumpere. Șoferii sunt nevoiți să încetinească şi să acorde prioritate pietonului și încrederea că ajunge nevătămat la destinație. Cu acest scop, pe Drumul Județean 106D Cisnădie-Cisnădioara, au fost amenajate trei treceri de pietoni denivelate. Acestea au fost amenajate pentru a asigura locuitorilor din zonă, precum și celorlalți pietoni, posibilitatea traversării străzii în condiții de siguranță. Totodată, având în vedere și configurația drumului, s-a luat hotărârea construirii denivelărilor pentru a asigura un plus de siguranță pietonilor.

“La data de 12.07.2020, Serviciul Rutier Sibiu a eliberat avizul de principiu favorabil, înregistrat cu nr. 640390, în vederea obținerii autorizației de construire pentru instalarea a trei treceri pentru pietoni denivelate pe drumul județean DJ 106D Cisnădie-Cisnădioara, mai exact pe str. Sibiului din localitatea Cisnădioara. În aceeași adresă, Serviciul Rutier Sibiu a solicitat și amenajarea unei treceri pentru pietoni, fără denivelare, în dreptul numărului administrativ 263.”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.