fbpx

Cincisprezece sibieni amendați miercuri – Nu au respectat măsurile de protecție

1 427

S-au dat amenzi în valoare de 3.200 de lei, miercuri, la Sibiu. Cele mai multe pentru persoanele care nu au respectat măsurile de protecție individuală.

„În cursul zilei de 5 august a.c., 239 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenați în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă. Au fost executate acțiuni punctuale independente de către polițiștii din cadrul I.P.J. Sibiu pentru verificarea măsurilor de izolare/carantină, de protecție individuală pe terase, în alte spații publice și în mijloacele de transport în comun și de către polițiștii locali, pentru verificarea măsurilor de protecție individuală în mijloacele de transport în comun”, informează Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Cu această ocazie, au fost verificate 352 de persoane, 30 societăți comerciale/PFA și 22 mijloace de transport în comun. Ca urmare a verificărilor efectuate au fost identificate 15 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, fiind aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2.000 de lei.

În urma verificărilor efectuate de DSVSA, în cadrul a 11 societăți, au aplicat 2 avertismente si o sancțiune contravențională în valoare de 1.200 lei pentru depozitare necorespunzătoare a produselor alimentare.

Vă reamintim faptul că puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Calator scrie

    Deci din 15 persoane care nu au respectat masurile legale , au primit amenda doar 4 dintre ei. Restul au primit cu indiferenta cate un avertisment. Sa ne miram de ritmul in care creste numarul cazurilor in Sibiu ? Domnilor politisti si jandarmi, aveti obligatia sa ne protejati pe noi, cei care respectam legea, nu sa ii cocolositi pe cei care tin mortis sa ne imbolnaveasca !

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.