autostrada sibiu boita

Lucrările sunt în toi pe șantierul autostrăzii Sibiu – Boița. În patru luni, gradul de execuție a proiectului a ajuns la aproape 17 la sută.

Lucrările avansează rapid pe lotul de autostradă Sibiu – Boița, parte a Autostrăzii Pitești – Sibiu. Constructorul a înregistrat un avans semnificativ atât la structuri cât și la excavații și umpluturi. Coloanele forate au fost finalizate în zona Râul Tocilelor și în zona Valea Sărăturii iar în acest moment se lucrează la turnarea elevațiilor.

„Se lucrează intens și la Viaductului de peste Valea Tălmaciului, atât la coloane cât și la excavarea celor două debleuri din zonă. În acest moment în șantier lucrează peste 150 de utilaje și peste 300 de persoane”, informează DRDP Brașov.

Lucrările au debutat la finalul lunii martie, gradul de execuție a proiectului ajuns la aproape 17%.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

3 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. cand si cum se fac despagubirile pentru terenul luat de la proprietari la pret de …nimic???

  2. Ma bucur ca se fac autostrazi in Romania.
    Totusi…mi se pare foarte nedrept faptul ca Transilvania se umple de autostrazi, iar Moldova nu are inca nici macar un petec.

    1. NU mai votati cu PSD – Ciuma ROSIE! Moldova a fost (aproape) intotdeauna bazin electoral de stanga. Doar pomeni si pensii. Trebuie sa incurajati si si nvestitiile! Votati partide de dreapta!