FOTO Muniție de război găsită într-o locuință din județ – Au intervenit pirotehniștii

0 487

Vineri după-amiază, echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență” cpt Dumitru Croitoru „ al județului Sibiu a fost anunțată prin apel venit pe numărul de urgență 112 de existența unor elemente de muniție în localitatea Sebeșul de Sus.

Acestea au fost descoperite într-o gospodărie de către proprietari în timpul ce desfășurau unele lucrări de construcție.

La fața locului specialiștii pirotehnici au efectuat cercetarea, identificarea, ridicarea, transportarea și depozitarea în vederea distrugerii ulterioare a unor cartușe de Infanterie război (1941) cal. 7,92 mm.

Pirotehnicienii sibieni reamintesc cetăţenilor că, în cazul în care descoperă muniţie rămasă neexplodată, să nu atingă aceste elemente, să nu le lovească sau să le mişte din locul în care au fost găsite, să nu încerce să demonteze componentele muniţiei sau să le ridice, transporte sau depoziteze în locuinţe, la locul de muncă ori în depozite de fier vechi, să anunţe ISU sau Poliţia prin telefonul de urgenţă 112 pentru a interveni în vederea ridicării şi neutralizării acestor elemente.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.