Drama sibianului care a vrut să se arunce de pe primăria Nocrich

0 1.425

Sibianul în vârstă de 44 de ani, care, sâmbătă, s-a urcat pe clădirea primăriei din Nocrich și a amenințat că se aruncă de la înălțime, trăiește o adevărată dramă. Se pare că bărbatul a fost părăsit de soție, fiind nevoit să crească singur acum nouă copii. 

Detalii dramatice au ieșit la iveală în privința sibianului care a vrut să se sinucidă sâmbătă. Omul a fost părăsit de soția cu care avea nouă copii. Văzându-se nevoit să îi crească singur, bărbatul, copleșit de gânduri negre, s-a urcat pe acoperișul clădirii primăriei din Nocrich cu intenția de a se arunca în gol. tentativa sinucidere tentativa sinucider

Din fericire, o tragedie a fost evitată. Cu ajutorul unui polițist negociator din cadrul IPJ Sibiu, omul a fost convins să coboare. „La fața locului a intervenit un politist negociator din cadrul I.P.J. Sibiu, care a reușit in scurt timp, aproximativ 15 minute, să il convingă pe barbat să coboare, fără a recurge la gesturi extreme care i-ar pune viața în pericol”, a anunțat, sâmbătă, după intervenție, Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Sibianul a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu. În acest caz, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) a fost anunțată pentru a dispune măsuri în privința celor nouă copii.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.