fbpx

Autobuze și societăți comerciale verificate la Sibiu – S-au dat din nou amenzi

0 301

Aproape 200 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenați, duminică, în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă.

Cu această ocazie, au fost verificate 487 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse. De asemenea, au fost verificate 32 de societăți comerciale, persoane fizice autorizate și 4 mijloace de transport în comun.

„În cadrul acțiunilor, 23 de persoane au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 1.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală. Polițiștii locali au verificat 156 de persoane cu privire la respectarea măsurilor impuse și au sancționat 3 persoane cu amendă în valoare totală de 500 de lei pentru nepurtarea sau purtarea necorespunzătoare de către pasageri a măștii de protecție în mijloacele de transport în comun”, anunță Prefectura Sibiu.

Personalul Sectorului Politiei de Frontiera Aeroport Sibiu a efectuat în data de 09.08.2020, activități punctuale la societățile comerciale și în zona de sosiri/plecări din incinta aeroportului pentru verificarea respectării normelor de siguranță în contextul pandemic. O persoană a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 2.500 lei pentru nerespectarea obligației de a purta masca de protecție.

Vă reamintim faptul că puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.