Maria, eleva eminentă de la Brukenthal, a pierdut lupta cu viața – Fetița avea două tumori pe creier

0 19.550

Maria Cîndea, eleva eminentă de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” din Sibiu, în vârstă de 14 ani, diagnosticata cu două tumori pe creier, a pierdut lupta cu viața. Cu o durere nemărginită în suflet, părinții au făcut anunțul pe Facebook, acolo unde se derula și o campanie de strângere de fonduri pentru operațiile micuței. 

Maria, o fată cuminte, frumoasă, inteligentă, șefă de promoție. Un copil minunat, pe care o mulțime de oameni au încercat să-l salveze. Aflată în fața unui destin crunt, având două tumori pe creier, eleva din Sibiu și-a pus speranța într-un spital din Turcia. Odată ce ar fi făcut rost de cei 100.000 de euro, bani necesari tratamentului, copila s-ar fi putut recupera.

Maria a trecut, în doar câteva luni, prin cinci operații făcute în Cluj. Doctorii de acolo au trimis-o însă înapoi la Sibiu, fiindcă alte două tumori i-au apărut și nu puteau fi operate. Doar în Turcia ar fi putut beneficia de un tratament care să-i salveze viața. Din păcate, soarta a fost nemiloasă. Maria a plecat la îngeri.

„Cu inimile zdrobite de durere, anunțăm plecarea dintre noi a scumpei și iubitei noastre fiice Maria-Cristina Cîndea. Ai luptat și am sperat până în ultima clipă, dar i-ai fost mai dragă lui Dumnezeu. Ai fost lumina ochilor noștri, bucuria și sensul vieții, minunea și rodul iubirii noastre. Te-am iubit și te vom iubi imens! Îngerul nostru, vei rămâne în inimile și sufletele noastre toată viața. Drum lin spre lumină, copil frumos cu suflet curat, bun și iubitor. Dumnezeu să te poarte pe brațele lui”, este mesajul tatălui Mariei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.