Avertismente și amenzi la Sibiu pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID

0 513

Peste 230 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenați, luni, în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă. 

„Cu această ocazie, au fost verificate 390 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse; de asemenea, au fost verificate 42 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 4 mijloace de transport în comun. În cadrul acțiunilor, 2 persoane au fost avertizate în scris pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală. Polițiștii locali au verificat 313 persoane cu privire la respectarea măsurilor impuse”, informează reprezentanții Prefecturii Sibiu.

În urma verificărilor efectuate de DSVSA, în cadrul a nouă societăți, au aplicat două avertismente si o sancțiune contravențională în valoare de 10.000 lei pentru depozitare necorespunzătoare a produselor alimentare.

Vă reamintim faptul că puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165.

„Numărul cazurilor de infecție cu noul Coronavirus este în creștere, astfel că protejarea sănătății voastre și a celor dragi prin respectarea recomandărilor de igienă, distanțare socială și purtarea măștilor de protecție trebuie să devină prioritară și pentru dumneavoastră!”, transmite Prefectura.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.