Ce vârste au pacienții confirmați cu COVID marți la Sibiu

0 1.414

Aproape 1.100 de persoane s-au infectat cu noul coronavirus, de la debutul pandemiei, în județul Sibiu. Multe dintre ele s-au vindecat deja, fiind externate. Marți însă, unsprezece noi cazuri au fost raportate. 

„În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 1098 de persoane (dintre care 1033 adulți și 65 copii). Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 663 de persoane, iar 70 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv”, anunță reprezentanții Prefecturii Sibiu.

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Sibiu au fost confirmate pozitiv 11 persoane, acestea făcând parte din următoarele categorii de vârstă:

– 19 – 29 de ani: 2 persoane
– 30 – 39 de ani: 3 persoane
– 50 – 59 de ani: 3 persoane
– 60 – 69 de ani: 3 persoane.

O mulțime de sibieni în carantină

Conform legii nr 136/18.07.2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, CJCCI, are în monitorizare un număr de 708 de persoane aflate în carantină la domiciliu și un număr de 72 persoane în izolare la domiciliu.

„Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției care își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu oferă în continuare sprijin cetățenilor prin răspunsul prompt și eficient la solicitările sosite prin intermediul celor două linii telefonice 0269-211254și 0269-216103.În ceea ce privește numărul de apeluri din ultimele 24 de ore, acestea au însumat un număr de 72 de apeluri ca urmare a noilor prevederilor legale.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de 36 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 110 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală”, mai spun reprezentanții Prefecturii.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.