CSU Sibiu direct în grupele FIBA Europe Cup – Săptămâna viitoare își vor afla adversarele

519

BC CSU Sibiu va juca, pentru al doilea sezon consecutiv, direct în grupele FIBA Europe Cup și își va afla adversarii în 18 august, atunci când este programată tragerea la sorți.

După un sezon încheiat mult prea devreme din cauza pandemiei de coronavirus și după luni de zile în care am așteptat cu toții vești bune despre revenirea la baschet, astăzi, au fost anunțate informații noi referitoare la formatul pentru sezonul 2020/2021 al FIBA Europe Cup. 

Anul acesta sunt excluse tururile preliminarii, iar celor 16 echipe înscrise în FIBA Europe Cup, se vor alătura alte 11 echipe provenite din Bascketball Champions League. Acestea vor fi repartizate în 7 grupe, iar tragerea la sorți este programată pentru data de 18 august. 

”Abia așteptăm să revenim în competiții și ne bucurăm că vom juca, din nou, în grupele FIBA Europe Cup. Anul trecut am făcut o impresie bună și sunt sigur că în sezonul 2020/2021 vom folosi experiența acumulată pentru a ne prezenta și mai bine în Europa”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

Boardul FIBA Europe se va reuni la data de 1 septembrie 2020, pentru a discuta, în funcție de evoluția pandemiei, datele de debut a partidelor oficiale. Alături de BC CSU Sibiu, CSM Oradea va mai evolua, dintre echipele de la noi din țară, în această competiție, în sezonul 2020/2021.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi