fbpx

Numărul cazurilor de coronavirus în creștere în Sibiu și alte 12 județe

1.092

Tendința de creștere a cazurilor de COVID-19 se înregistrează în București și 12 județe, potrivit raportului săptămânal al Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică.

În săptămâna 3 – 9 august, 35.1% din totalul cazurilor s-au înregistrat în București, Argeș, Prahova, Brașov și Dâmbovița. 30% din totalul deceselor au fost înregistrate în Argeș, Brăila, Dâmbovița, București si Prahova.

În 10 județe și municipiul București se înregistrează o rată de incidență cumulată peste 100/100.000 locuitori. Se înregistrează un trend ascendent în 12 de județe și municipiul București. Cele 12 județe sunt Bihor, Caraș-Severin, Covasna, Gorj, Harghita, Maramureș, Mureș, Neamț, Satu Mare, Sălaj, Sibiu și Timiș.

1 din 15 din totalul cazurilor a fost înregistrat la personal medical. 79.4% din totalul deceselor au fost la persoane peste 60 ani, iar 59.7% din decese au fost la bărbați. 94.9% din toți cei decedați aveau cel puțin o comorbiditate asociata.

NWVhYWNkZGUyMDA3NWZjMDIwZmU3MTgyNzM1Yg.thumb

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.