Foto Adrian Bibu scaled

Candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Sibiu, Adrian Bibu, crede că numărul mare de priorități lansate de participanții la cursa electorală locală din septembrie ar trebui să fie de maxim interes pentru sibieni și speră că persoana care se va afla în fruntea Municipalității va tine cont de ideile bune.

“Pentru mine competiția aceasta este un fel de <concurs de idei>, unul cu privire la care sibienii sper sa fie foarte interesați. Am văzut că în legătură cu unele proiecte mai mulți candidați suntem de acord și asta ar trebui să fie o garanție a realizării lor. De altfel, după părerea mea, primarul Sibiului trebuie să își asume proiectele bune, indiferent de candidatul care le-a propus”  – susține Adrian Bibu.

Candidatul liberal spune că Zona Metropolitană, Trenul periurban, extinderea rețelei școlare, dezvoltarea Păltinișului, susținerea realizării noului Spital, Variantei Ocolitoare Sibiu-Sud și a Centrului de conferințe și spectacole sunt punctele cuprinse în platforma sa publicata încă din 22 iulie cu privire la care par să fie de acord mai mulți candidați.

“Mă bucur să văd că avem puncte comune și sper să nu fie doar declarații de campanie. Eu cred sincer că toate acestea, la care ar trebui să adaugam investițiile în domeniul sportului, o politică reală de încurajare a Orașului Verde și o strategie de abordare în parteneriat a  dezvoltării imobiliare, ar produce Sibiului o revitalizare similară cu cea din 2007”- spune Adrian Bibu.

Liberalul sibian îi îndeamnă pe alegători să citească toate platformele candidaților, să le caute declarațiile și să vadă care sunt ideile lor despre orașul de mâine.

“Platforma mea este publică și abordează, în unele cazuri la nivel de detaliu, prioritățile mele (www.sibibu.ro). Documentul a fost realizat după o lungă consultare cu specialiști, cu oameni din domenii diferite, cu oameni de administrație și nu numai, dar și după ce mulți sibieni mi-au scris din proprie inițiativă. Eu cred doar în munca de echipa și de aceea am apreciat fiecare idee, oricât de măruntă, venită de la oameni. Indiferent dacă a fost vorba despre opinii cu privire la noul Centru de conferințe sau la niște simple marcaje de parcare, am tratat propunerile cu maximă seriozitate fiindcă au venit din partea unor oameni cărora le pasă de oraș” – a afirmat Adrian Bibu.

Propunerile candidatului PNL Sibiu la funcția de primar al Sibiului, Adrian Bibu, sunt publice pe pagina sa de Facebook și pe site-ul www.sibibu.ro (“Sibiul lui Adrian Bibu”) – lansat pentru a ține legătura cu sibienii odată cu preluarea mandatului de consilier local.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns