Mărturiile fetiței care s-a internat în spital pentru a-și proteja mama – ”Un „astronaut” împrăştia cu dezinfectant peste tot”

0 845

Ariana, fetița din Oradea confirmată cu coronavirus, care s-a internat de bunăvoie în spital pentru a-și proteja mama bolnavă, a fost externată și a povestit experiența prin care a trecut.

Ariana a stat în spital 14 zile, până în 1 august, când a fost externată.  Despre experienţa de „pacient Covid” Ariana crede că a fost „aventura vieţii” sale de până acum, scrie Digi24.

„De cum am intrat în clădire şi pe măsură ce mergeam pe coridor spre salon, un „astronaut” împrăştia cu dezinfectant peste tot în urma mea. Mă simţeam eu însămi ca un mic virus care pătrunde într-o cameră de unde nu va mai ieşi două săptămâni”, povesteşte fata. După câteva ore, seara, o asistentă avea s-o găsească tot în hainele de stradă. „M-a întrebat dacă voi rămâne aşa 14 zile. Atunci mi-am dat seama cât de mult voi sta singură şi închisă…”, a povestit ea pentru Bihoreanul.

Cât a stat în spital a ținut legătura permanent cu familia și cu prietenii și a spus că astfel, timpul i-a trecut mai ușor.

La revedere, cum era de aşteptat după prima despărţire în cei 12 ani, mama a izbucnit în hohote de plâns şi a îmbrăţişat-o lung, după care au plecat direct acasă, unde Ariana a fost rămas în izolare, încă 10 zile. „La întoarcere am avut senzaţia că totul este altfel. Strada, curtea, verdeaţa, pisicuţele, lucrurile din casă…”, a mai spus fata.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.