Șase amenzi pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID la Sibiu – Un sibian n-a stat în carantină

0 355

Aproape 250 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenați, marți, în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă. Sute de persoane, dar și zeci de societăți comerciale au fost verificate și s-au dat și șase amenzi

Cu această ocazie, au fost verificate 736 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse. De asemenea, au fost verificate 47 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 6 mijloace de transport în comun.

„În cadrul acțiunilor au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.500 de lei, din care 3 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, o sancțiuni contravențională pentru nerespectarea măsurilor privind carantina/izolarea și o sancțiune contravențională la Legea nr. 61/1991, în context COVID-19.  În urma verificărilor efectuate de DSVSA, în cadrul a 9 societăți, au aplicat 2 avertismente si o sancțiune contravențională în valoare de 10.000 lei pentru depozitare necorespunzătoare a produselor alimentare”, informează reprezentanții Prefecturii Sibiu.

Personalul Sectorului Politiei de Frontiera Aeroport Sibiu a efectuat în data de 11.08.2020, activități punctuale la o societate comerciala din zona de plecări din incinta aeroportului pentru verificarea respectării normelor de siguranță în contextul pandemic ( H.G. 476/2020 ). Au fost atentionate verbal 7 persoane cu privire la purtarea corecta a măștii de protecție.

Vă reamintim faptul că puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.