Veste importantă pentru toți proprietarii de terase din Sibiu

0 1.540

De câteva zile, un zvon a circulat pe la urechile proprietarilor de terase din județul Sibiu. Multe persoane vorbeau despre noi decizii în ceea ce privește funcționarea acestora, în contextul prevenirii răspândirii infecției cu noul coronavirus. 

În mai multe orașe din România, Comitetele Județene pentru Situații de Urgență au luat decizia ca terasele să se închidă după ora 23,00 și să se redeschidă doar după ora 06,00 a doua zi. Deocamdată, la nivelul județului Sibiu, nu s-a luat o astfel de hotărâre. Reprezentanții Prefecturii au declarat, pentru Ora de Sibiu, că acesta este doar un zvon și că, în prezent, nu sunt discuții cu privire la programul de funcționare al teraselor.

Până în acest moment, autoritățile sibiene au hotărât să impună obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile deschise aglomerate. Odată ce se vor lua alte hotărâri la nivelul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu, acestea vor fi comunicate. Până atunci, patronii teraselor pot sta liniștiți.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.