Raliul Sibiului se transmite live

1 2.009

⇓ Ascultă știrea ⇓

Raliul Sibiului poate fi urmărit, în acest an, doar online. Din pricina restricțiilor impuse de autorități pentru limitarea răspândirii infecției cu noul coronavirus, competițiile sportive se pot desfășura doar fără spectatori. Fanii pot fi în continuare alături de favoriții lor, căci evenimentul se transmite live în acest an. 

„Orice competiție sportivă își pierde din farmec în absența spectatorilor. Lipsa fanilor pe probele speciale de raliu aduce de la sine o pierdere a spectacolului în momentele în care piloții „aleargă” fără a avea parte de încurajările și aplauzele celor prezenți pe margine.

Din păcate, sezonul 2020 de raliuri este caracterizat de restricții pentru fanii care doresc să-și urmărească favoriții. Conform legilor impuse de către autorități, competițiile sportive din România se pot desfășura doar fără spectatori. Astfel, soluția pregătită de către organizatorii Raliului Sibiului este transmiterea LIVE a probelor speciale din acest weekend”, spun organizatorii Raliului Sibiului.

Sibiu Racing Team, organizatorul Raliului Sibiului începând cu 2020, a făcut eforturi suplimentare pentru a transmite mai multe momente decât era inițial planificat. Programul transmisiilor LIVE debutează cu conferința de presă, care va avea loc joi, începând cu ora 19:00, urmând să continue cu cele mai importante momente vineri și sâmbătă.

Vineri va fi transmisă a doua probă a raliului, „Călugărul BUCUR TUNING”, interesantă prin prisma schimbării de suprafață macadam-asfalt și datorită diversității virajelor de pe cei 5 kilometri cronometrați. Sâmbătă, cele două treceri de pe legendara probă „Șanta Școala de Șoferi ELIT” sunt transmise LIVE, proba fiind cunoscută pentru atmosfera creată de fani în anii trecuți, când mii de persoane aplaudau echipajele și urmăreau trecerile în viteză.

În final, spectacolul de pe circuitul din Sibiu, acolo unde două mașini evoluează în paralel, va fi de asemenea LIVE, inclusiv pe pagina de Facebook Eurosport. Programul transmisiilor se încheie cu festivitatea de premiere, după ce toate echipajele vor ajunge în ultimul parc închis din centrul orașului Sibiu.

Programul transmisiilor LIVE de la Raliul Sibiului 2020:

Joi, 13 august 2020

  • Ora 19:00 – Conferința de presă

Vineri, 14 august 2020

  • START Raliu – ora 15:00
  • PS2 „Călugărul BUCUR TUNING” – start la 16:35

Sâmbătă, 15 august 2020

  • PS6 „Șanta – Școala de Șoferi ELIT” – start la 12:25
  • PS8 „Șanta – Școala de Șoferi ELIT” – start la 15:50 / transmisie televiziunea Sport Extrem
  • PS9 „Circuit Paralel – Schade Berater” – start la 16:40
  • Festivitatea de premiere – ora 19:00

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. sorin scrie

    Data viitoare cand mai scri un articol poate mentionezi si unde se transmite Live.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.