fbpx

VIDEO: Au început lucrările la noua grădiniță din Șelimbăr

0 534

⇓ Ascultă știrea ⇓

Motiv de bucurie pentru șelimbăreni. Primăria construiește prima grădiniță din noile cartiere ale Șelimbărului. Lucrările au început în cursul acestei săptămâni.

Se construieste o noua gradinita in Selimbar!

Slået op af Marius Grecu i Onsdag den 12. august 2020

Este sigur. Șelimbărul va avea o nouă grădiniță. Lucrările pentru construirea acesteia au demarat miercuri. Noua grădiniță, situată pe strada Doamna Stanca, va avea o capacitate de aproximativ 150 de locuri.

„Dragii mei, astăzi vin cu o veste bună pentru părinții copiilor din Șelimbăr. Începând de astăzi, am demarat lucrările pentru construirea grădiniței de pe strada Doamna Stanca. Începând cu anul 2021, această grădiniță va avea o capacitate de peste 150 de locuri. Acest proiect face parte din seria de proiecte necesare și oportune pentru administrația Primăriei Șelimbăr”, spune Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr. gradinita selimbar

Conform proiectului, suprafața totală a clădirii va trece de o mie de metri pătrați. La demisol este prevăzută o spălătorie – uscătorie, spații tehnice și cameră pentru centrala termică. La parter sunt prevăzute două săli și dormitoare pentru grupele mici, birouri și grupuri sociale pentru educatori, copii și persoane cu dizabilități, precum și bucătărie și o sală polifuncțională. La etajul întâi este loc pentru grupele mijlocii, iar la etajul al doilea sunt prevăzute spații pentru grupele mari.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.