fbpx

Amenzi și avertismente la Sibiu pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID

0 387

⇓ Ascultă știrea ⇓

Aproape 250 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenați, joi, în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă în județul Sibiu.

Cu această ocazie, au fost verificate 436 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse; de asemenea, au fost verificate 68 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 4 mijloace de transport în comun. În cadrul acțiunilor au fost aplicate 21 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

„În urma verificărilor efectuate de DSVSA, în cadrul a 11 societăți, au aplicat o sancțiune contravențională în valoare totală de 10.000 lei pentru etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare, precum și un avertisment.

Personalul Sectorului Poliției de Frontieră Aeroport Sibiu a efectuat în data de 13.08.2020, activități de patrulare în zona aeroportului pentru verificarea respectării normelor de siguranță în contextul pandemic ( H.G. 476/2020 ). Au fost atentionate verbal 5 persoane cu privire la purtarea corectă a măștii de protecție”, spune reprezentanții Prefecturii Sibiu.

Vă reamintim faptul că puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.