cretu
Mircea Crețu

Prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu, are un mesaj pentru enoriașii care vor participa la slujbele religioase oficiate de Sfânta Maria. Prefectul îi roagă pe sibieni să respecte regulile de protecție pentru a evita răspândirea noului coronavirus. 

„Având în vedere marea sărbătoare care se apropie, Praznicul Adormirii Maicii Domnului, rog enoriașii județului Sibiu care vor participa la slujbele religioase ce se vor oficia să sprijine eforturile întreprinse de instituțiile statului respectând regulile de protecție sanitară stabilite în vederea preîntâmpinării răspândirii Sars-Cov 2”, spune Mircea Crețu.

Măsurile de care enoriașii trebuie să țină cont sunt:

  • Purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura;
  • Respectarea distanțării fizice astfel încât să fie asigurată o suprafață de minimum 4 mp pentru fiecare persoană și o distanță de minimum 2 metri între persoanele care participă la eveniment în interiorul locașului de cult, precum și respectarea distanței de 1,5 metri între enoriași care participă la slujba în aer liber;
  • La intrarea în lăcașul de cult sunteți obligați să vă dezinfectați mâinile cu dezinfectant pus la dispoziție de către organizatori.

Respectarea acestor cerințe este esențială în combaterea noului virus, contribuția cetățenilor având un rol important în evitarea suprasolicitării sistemului medical.

Prefectul Sibiului urează „La mulți ani” tuturor celor ce poartă numele Sfintei Fecioare Maria și le mulțumește pentru respectarea regulilor de protecție sanitară pentru preîntâmpinarea îmbolnăvirilor Sars-Cov2.

Comentariul meu

Lasă un răspuns