Terasă cinema – Centrul Cultural „Ion Besoiu” se reinventează

0 644

⇓ Ascultă știrea ⇓

Centrul Cultural „Ion Besoiu” readuce cinematograful la Sibiu, într-un concept unic, și anume „Terasa cu flori”. Începând de sâmbătă, sibienii sunt așteptați să vizioneze filme în cadrul unui spațiu excepțional.

Centrul Cultural „Ion Besoiu” inaugurează sâmbată, 15 august, Terasa cu flori, în cadrul conceptului ‘’cinema boutique’’, unic în Sibiu.

În cadrul terasei interioare a Centrului, a fost creat un spațiu excepțional unde publicul iubitor de cinema se poate întalni în condiții de siguranță pentru a viziona filme în aer liber. În mijlocul orașului, în inima Sibiului, a apărut o oază de frumusețe, plină de flori, care te îmbie la relaxare, fiind destinația perfectă pentru o seară în aer liber.

Terasa cu flori de la Centrul Cultural ‘’Ion Besoiu’’ este locul unde alături de cei dragi poți petrece o seară liniștită, te poți bucura de filme de artă, în premiera la Sibiu, sau poți revedea filmelele preferate, mari succese de box-office. Terasa cu flori este un adevărat centru cultural, alături de poveștile cinematografice de pe marele ecran, găzduind și o largă paleta de spectacole de teatru, concerte, stand-up comedy sau teatru pentru copii.

Cincizeci de locuri sunt disponibile pentru iubitorii de cinema din Sibiu, în condiții de confort deosebite.

În deschiderea acestui proiect Centrul Cultural „Ion Besoiu” propune publicului sibian iubitor de cinema filmul „Bărbați Mișto/The Stag, o spumoasă comedie despre prietenie, dragoste, curaj, regăsirea de sine și… hituri U2, presărat din plin cu umor de replică, de situație, de caractere sau absurd. Un film care îți transmite că totul va fi OK.

Pentru posesorii de bilete, accesul la Terasa cu flori se face zilnic, începând cu ora 19.30, prin intrarea din dreapta a Centrului (partea cu Hotel Ramada). Proiecțiile cinematografice se desfășoară începând cu ora 21.00. Biletele se pot achiziționa online, pe platforma Eventbook.ro.

Pentru mai multe informații accesați centrulionbesoiu.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.