Terasele din Sibiu se închid la ora 24 – Anunțul autorităților

0 1.031

⇓ Ascultă știrea ⇓

Numărul cazurilor de coronavirus a crescut considerabil în ultima săptămână în județul Sibiu. În urma analizelor epidemiologice, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a hotărât ca terasele să se închidă la ora 24. De asemenea, autoritățile recomandă purtarea măștii de protecție în zona istorică a orașului.

„Având în vedere situația epidemiologică din ultima săptămână înregistrată la nivelul județului Sibiu, a dispozițiilor Legii 55/2020 și totodată ca urmare a propunerilor, în urma analizei epidemiologice, transmise de către Direcția de Sănătate Publică Sibiu începând cu data de 15. 08.2020 ora 00:00, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Sibiu, a dispus prin Hotărârea CJSU nr. 39/13.08.2020 următoarele:

Programul de lucru cu publicul al operatorilor economici care desfășoară activități în spații special destinate , dispuse în exteriorul clădirilor unde se desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturi alcoolice și nealcoolice, cum sunt terasele, cluburile, barurile și alte asemenea se va desfășura în intervalul orar 06:00-24:00;

În zona istorică a municipiului Sibiu se recomandă purtarea măștii pe toată perioada zilei”, anunță reprezentanții Prefecturii Sibiu.

Măsurile prevăzute mai sus intră în vigoare în data de 15.08.2020 orele 00:00 și se aplică pentru o perioadă de 14 zile. Perioada poate fi prelungită prin hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.