terase sibiu

Numărul cazurilor de coronavirus a crescut considerabil în ultima săptămână în județul Sibiu. În urma analizelor epidemiologice, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a hotărât ca terasele să se închidă la ora 24. De asemenea, autoritățile recomandă purtarea măștii de protecție în zona istorică a orașului.

„Având în vedere situația epidemiologică din ultima săptămână înregistrată la nivelul județului Sibiu, a dispozițiilor Legii 55/2020 și totodată ca urmare a propunerilor, în urma analizei epidemiologice, transmise de către Direcția de Sănătate Publică Sibiu începând cu data de 15. 08.2020 ora 00:00, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Sibiu, a dispus prin Hotărârea CJSU nr. 39/13.08.2020 următoarele:

Programul de lucru cu publicul al operatorilor economici care desfășoară activități în spații special destinate , dispuse în exteriorul clădirilor unde se desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturi alcoolice și nealcoolice, cum sunt terasele, cluburile, barurile și alte asemenea se va desfășura în intervalul orar 06:00-24:00;

În zona istorică a municipiului Sibiu se recomandă purtarea măștii pe toată perioada zilei”, anunță reprezentanții Prefecturii Sibiu.

Măsurile prevăzute mai sus intră în vigoare în data de 15.08.2020 orele 00:00 și se aplică pentru o perioadă de 14 zile. Perioada poate fi prelungită prin hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu.

Comentariul meu

Lasă un răspuns