Foto Adrian Bibu scaled

Liberalul Adrian Bibu şi-a înscris, sâmbătă, candidatura la Biroul Electoral Judeţean, pentru funcţia de primar al municipiului Sibiu. Aceasta a declarat că a lansat o platformă program, pornind de la ideea că „Sibiul poate mai mult și mai bine”.

Bibu ocupă în prezent funcţia de director al Sălii Sporturilor „Transilvania” din Sibiu şi este consilier în Consiliul Local Sibiu, scrie AGERPRES.

„Am reuşit să facem o platformă program serioasă şi cu idei serioase care are 20 de pagini şi care a fost lansată încă de la jumătatea lunii iulie, platformă program care a pornit de la ideea că Sibiul poate mai mult şi mai bine, platformă program care a fost făcută împreună cu sibienii şi în dialog cu sibienii şi care are câteva puncte foarte importante, cum ar fi zona metropolitană, cum ar fi trenul periurban şi platformă care scoate în evidenţă necesitatea de a investi în infrastructură. Avem nevoie de grădiniţe noi, avem nevoie de creşe noi, avem nevoie de şcoli; necesitatea de a investi în infrastructură sportivă, în terenuri în cartiere, terenuri de sport, într-un nou bazin olimpic, într-o nouă sală polivalentă şi o platformă program care susţine finalizarea proiectelor cum ar fi spitalul judeţean şi centura de sud în parteneriat cu Consiliul Judeţean şi cu Guvernul României”, a declarat Adrian Bibu, sâmbătă, într-o conferinţă de presă.

În ultimii 20 de ani, municipiul Sibiu a avut primari doar etnici germani, din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR). Klaus Iohannis a fost ales pentru prima dată primar al Sibiului în anul 2000 şi a avut patru mandate de primar. După cele patru mandate de primar ale lui Klaus Iohannis şi alegerea acestuia ca preşedinte al României în 2014, Sibiul a fost condus în ultimii ani de către Astrid Fodor (FDGR), care acum şi-a înscris candidatura pentru un nou mandat. În ultimii 20 de ani, PNL şi FDGR au colaborat împreună, iar liberalii au avut câte un viceprimar al Sibiului, în fiecare mandat.

Sursa: AGERPRES

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns