Amenzi de 2.000 lei vineri la Sibiu – Pentru nerespectarea măsurilor de protecție

374

Peste două sute de polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenați, vineri, în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă la nivelul județului Sibiu. S-au dat amenzi de 2.000 lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală. 

Cu această ocazie, au fost verificate 546 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse. De asemenea, au fost verificate 47 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și un mijloc de transport în comun. În cadrul acțiunilor, 8 persoane au fost avertizate în scris pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală iar una pentru participarea la activități în spațiul public/privat/închis pentru care au fost instituite interdicții/restricții

Totodată, în cadrul acțiunilor au fost aplicate 21 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Vă reamintim faptul că puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165.

„Numărul cazurilor de infecție cu noul Coronavirus este în creștere, astfel că protejarea sănătății voastre și a celor dragi prin respectarea recomandărilor de igienă, distanțare socială și purtarea măștilor de protecție trebuie să devină prioritară și pentru dumneavoastră!”, transmit reprezentanții Prefecturii.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.