Verificările continuă la Sibiu – Persoanele care nu respectă măsurile de protecție sunt amendate

362

Peste 200 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenați, sâmbătă, 15 august, în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă.

Cu această ocazie, au fost verificate 697 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse. De asemenea, au fost verificate 65 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 6 mijloace de transport în comun.

În cadrul acțiunilor, 14 persoane au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 500 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

„În urma verificărilor efectuate de DSVSA, în cadrul a 3 societăți, nu au fost constatate încălcări ale legislației sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor, nefiind aplicate sancțiuni. Acțiunea s-a desfășurat în colaborare cu IPJ SIBIU, ITM si DSP”, anunță Prefectura Sibiu.

Vă reamintim faptul că puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.