alde echipa

Organizaţia ALDE SIBIU a depus luni la Biroul Electoral Municipal Sibiu listele de candidaturi şi cele de semnături, conform legii.

Horaţiu Marin, candidat la funcţia de primar, alături de o parte dintre viitorii consilieri locali propuşi de partid, au fost prezenţi. „Într-un timp foarte scurt, am reuşit să strângem mult peste numărul de semnături necesare şi să anunţăm sibienilor o echipă de profesionişti pentru consiliul local Sibiu”, a declarat Horaţiu Marin, în faţa Biroului Electoral Municipal Sibiu.
Lista de consilieri propuşi de ALDE pentru Sibiu include pe Frunzescu Ioana – actriţă, doctor în cercetare lingvistică, psiholog psihoterapeut, autoare a numeroase cărți de dezvoltare personală, beletristică, istorie și critică literară; Buta Ioan Eugen – preot la Biserica cu hramurile “Învierea Domnului şi Buna-Vestire” situată în municipiul Sibiu, str. Înfrăţirii, cartier Terezian; Stănese Alexandru – tânăr antreprenor, fondator al companiei nLight Media şi cunoscut dezvoltator de software, dar şi autor de cărţi; Raducanu Iuliana – avocat, membru al Baroului Sibiu din anul 2007; Opreana Alin – lector universitar la Unviersitatea Lucian Blaga din Sibiu, Facultatea de Ştiinţe Economice, doctor în economie; Calinoiu Nicoleta – director ACR Sibiu din 2007 până în prezent; Armenciu Valentina – antreprenor, de profesie jurist.
Echipa de profesionişti conduşi de Horaţiu Marin promite sibienilor proiecte clare în domeniul infrastructurii urbane, sănătăţii, culturii şi educaţiei. „Avem o viziune nouă pentru Sibiu. Un oraş care merită mult mai multe investiţii din fonduri europene şi proiecte de dezvoltare în mai multe domenii. Dorim o dezvoltare armonioasă a oraşului pentru sibieni”, a declarat Horaţiu Marin.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns