ALDE SIBIU – ”O echipă de profesionişti pentru viitorul Sibiului”

0 3.342

⇓ Ascultă știrea ⇓

Organizaţia ALDE SIBIU a depus luni la Biroul Electoral Municipal Sibiu listele de candidaturi şi cele de semnături, conform legii.

Horaţiu Marin, candidat la funcţia de primar, alături de o parte dintre viitorii consilieri locali propuşi de partid, au fost prezenţi. „Într-un timp foarte scurt, am reuşit să strângem mult peste numărul de semnături necesare şi să anunţăm sibienilor o echipă de profesionişti pentru consiliul local Sibiu”, a declarat Horaţiu Marin, în faţa Biroului Electoral Municipal Sibiu.
Lista de consilieri propuşi de ALDE pentru Sibiu include pe Frunzescu Ioana – actriţă, doctor în cercetare lingvistică, psiholog psihoterapeut, autoare a numeroase cărți de dezvoltare personală, beletristică, istorie și critică literară; Buta Ioan Eugen – preot la Biserica cu hramurile “Învierea Domnului şi Buna-Vestire” situată în municipiul Sibiu, str. Înfrăţirii, cartier Terezian; Stănese Alexandru – tânăr antreprenor, fondator al companiei nLight Media şi cunoscut dezvoltator de software, dar şi autor de cărţi; Raducanu Iuliana – avocat, membru al Baroului Sibiu din anul 2007; Opreana Alin – lector universitar la Unviersitatea Lucian Blaga din Sibiu, Facultatea de Ştiinţe Economice, doctor în economie; Calinoiu Nicoleta – director ACR Sibiu din 2007 până în prezent; Armenciu Valentina – antreprenor, de profesie jurist.
Echipa de profesionişti conduşi de Horaţiu Marin promite sibienilor proiecte clare în domeniul infrastructurii urbane, sănătăţii, culturii şi educaţiei. „Avem o viziune nouă pentru Sibiu. Un oraş care merită mult mai multe investiţii din fonduri europene şi proiecte de dezvoltare în mai multe domenii. Dorim o dezvoltare armonioasă a oraşului pentru sibieni”, a declarat Horaţiu Marin.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.