Focar de coronavirus la Poliția Agnita – Șase polițiști infectați și încă nouă în carantină

3.361

Un nou focar de coronavirus în județul Sibiu. De această dată este vorba despre Poliția Orașului Agnita, acolo unde șase oameni ai legii au fost confirmați pozitiv. Nouă alți polițiști sunt în carantină. 

Focarul de infecție a fost depistat duminică. „În ceea ce privește situația epidemiologică la Poliția Orașului Agnita, Direcția de Sănătate Publică a identificat un focar de infecție in data de 16.08.2020. După depistarea primelor 2 cazuri pozitive, au fost testați un număr total de 22 de persoane angajate din totalul de 40. În urma testării 4 persoane au primit rezultat pozitiv, iar 18 au primit rezultat negativ”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Preecturii Sibiu.

În ceea ce privește măsurile implementate de DSP Sibiu, s-a dispus carantina la domiciliu pentru 9 contacți apropiați de serviciu, împreună cu familiile lor, la nivelul unității s-a pus în aplicare planul de măsuri în contextul situației epidemiologice actuale, s-a efectuat dezinfecția spațiilor de lucru, a autospecialelor din dotare. De asemenea este monitorizata starea de sănătate a tuturor angajaților.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi