lidl fabricii 1

Sibienii sunt invitați să transmită observații și propuneri privind parcul de retail pe care Lidl vrea să îl construiască în zona Trei Stejari.

Potrivit anunțului privind intenția de elaborare a Planului Urbanistic de Detaliu: „Demolare construcții existente, construire parc retail, amenajare incintă și împrejmuire proprietate” publicat pe site-ul primăriei Sibiu, sibienii sunt invitați să își spună părerea privind construirea noului magazin Lidl de pe strada Fabricii. Aceștia pot comunica observațiile fie prin e-mail (pms@sibiu.ro, iulia.nistor@sibiu.ro), fie la adresa Primăriei din Piața Mare. Observațiile și propunerile se pot depune până la data de 25.08.2020. lidl fabricii 2

Potrivit Memoriului de prezentare, „S.C. LIDL ROMANIA S.C.S. propune construirea unui parc retail LIDL, (…) investiție ce va completa țesutul existent, deservind zonele de locuire/rezidențiale din imediata vecinătate și crearea de noi locuri de muncă – aspect important pentru zona economică a orașului”.

Sala de vânzare a noului LIDL va avea aproximativ 1331,00 metri pătrați, spațiile auxiliare se vor întinde pe 293,00 metri pătrați, la depozitul va avea circa 390,00 metri pătrați.

Cât despre parcare, se vor asigura locuri pentru personal, pentru vehiculele clienților, dar și pentru persoanele cu handicap. „Investiția propusă asigură 109 locuri de parcare, inclusiv 4 locuri rezervate persoanelor cu handicap și 2 locuri rezervate persoanelor cu copii”, se arată în Memoriul de prezentare. lidl fabricii 3

Circulația se va face, pentru utilizatori, dinspre strada Bâlea și pentru aprovizionarea cu marfă dinspre strada Fabricii. Accesul pietonal se va realiza pe trotuarele aferente străzilor ce delimitează terenul pe care se va construi noul magazin.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns