fbpx

Candidații din județ ai FDGR, validați de Biroul Electoral Județean Sibiu

1 1.811

⇓ Ascultă știrea ⇓

Forumul Democrat al Germanilor din România a încheiat procesul de depunere a listelor de semnături pentru validarea candidaturilor lui Gabriel Tischer, candidatul FDGR la funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu, Robert Krafft, candidatul la funcția de primar al orașului Cisnădie și Vasile Gavrilă, candidatul la funcția de primar al orașului Avrig. Alături de cei trei candidați, au fost validate listele de consilieri pentru Consiliul Județean Sibiu și pentru Consiliul Local Cisnădie. De asemenea, FDGR participă la alegerile din luna septembrie cu echipe de consilieri la Mediaș, Șelimbăr și Laslea.

Cu hotărârea nr. 9/17.08.2020, Biroul Electoral Județean nr. 34, a admis candidatura domnului Gabriel Tischer, propus de FDGR, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu. Prin hotărârea nr. 10/17.08.2020 a aceluiași birou electoral au fost admise toate cele 40 de propuneri pentru funcția de consilier județean în cadrul Consiliului Județean Sibiu.

„Din poziția de președinte al Consiliului Județean se pot face mult lucruri prin care nivelul de trai și calitatea vieții în județul Sibiu să cunoască îmbunătățiri reale, concrete, palpabile. Nu aș fi intrat în această cursă electorală dacă nu aș fi crezut că pot să duc la bun sfârșit proiecte de care toți sibienii au nevoie. Și nu în ultimul rând, simt că am disponibilitatea, resursele și timpul necesar pentru un nou proiect profesional”, spune Gabriel Tischer, candidatul FDGR la Consiliul Județean.

Primele poziții de pe lista FDGR pentru funcția de consilier județean în cadrul CJS sunt ocupate de: Gabriel Tischer, Christine Manta-Klemens, Paul-Jürgen Porr, Friedrich Gunesch, Beatrice Ungar, Eduard Wellmann, Juliane Henning, Ladislau Ciocan, Magdalena Binder, Michael-Stefan Reger, Ilse Philippi, Hans Georg Iunesch, Chilian-Raimond Dörr, Gerhild Rudolf, Rozemarie Müller, Daniel Andree, Carmen Reich-Sander, Hans Jürgen Binder, Robert Fink, Hermann Binder.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
 1. Eva Stănescu scrie

  Foarte frumoase poze!
  Fără mască, fără distanțare fizică!
  Un exemplu demn de urmat!
  Și, se pare că familia Binder are politica în sânge, din moment ce trei membri ai ei candidează!
  Formidabil!
  Asemeni Brătienilor!
  P.S.totuși, care este procentul de populație săsească comparativ cu cea românească trăitoare în Sibiu?sau,minoritatea conduce majoritatea?
  Minunat!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.