csu sibiu echipa

Galben-albaștrii au aflat echipele cu care se vor duela în sezonul regulat al Fiba Europe Cup 2020/2021. BC CSU Sibiu va juca direct în sezonul regulat, în compania echipelor din grupa D:  Bakken Bears Aarhus (Danemarca), CSM CSU Oradea, Besiktas J.K. ( Turcia).

Marți la prânz, la sediul FIBA din Munchen, a fost organizată online, tragerea la sorți a grupelor și duelurile care vor avea loc în debutul sezonului regulat al competiției. Echipa noastră va juca în grupa D, în compania echipelor Bakken Bears Aarhus (Danemarca), CSM CSU Oradea, Besiktas J.K ( Turcia).

La o primă vedere, confruntările nu vor fi deloc simple, pentru jucătorii lui Dan Fleșeriu, având adversari redutabili. Bakken Bears Aarhus este câștigătoarea Cupei Danemarcei, iar în sezonul anterior al FIBA Europe Cup au avut un parcurs excelent, până în semifinalele competiției. CSM Oradea a încheiat sezonul pe locul secund în liga națională, iar Besiktas J.K a avut un parcurs bun și ea în competițiile europene, calificându-se, în sezonul anterior, în primele 16 echipe ale competiției.

”O grupă valoroasă din punctul meu de vedere, cu echipe mai puternice decât în sezonul trecut, având în vedere că echipa din Danemarca ajuns în semifinale. Și Besiktas este, teoretic, peste echipa din Turcia cu care am jucat în sezonul trecut. Ne așteaptă, așadar, meciuri interesante, vom avea timp ceva mai mult decât în sezonul trecut să pregătim echipa și să reușim să câștigăm mai multe meciuri decât am reușit sezonul trecut. Acesta ar fi primul obiectiv”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

Programul partidelor echipei noastre este:

  • 14 octombrie: BC CSU Sibiu- Bakken Bears Aarhus,
  • 21 octombrie: Besiktas J.K-BC CSU Sibiu,
  • 28 octombrie: CSM Oradea- BC CSU Sibiu,
  •   4 noiembrie: Bakken Bears Aarhus- BC CSU Sibiu,
  • 11 noiembrie: BC CSU Sibiu- Besiktas J.K,
  • 18 noiembrie: BC CSU Sibiu- CSM Oradea.

Pentru echipa noastră, acesta va fi al doilea sezon consecutiv în care evoluăm în competițiile europene, direct în sezonul regulat.

Comentariul meu

Lasă un răspuns