Laurenţiu Cosmin BALCU şi Horaţiu MARIN, în linie dreaptă pentru Consiliul Judeţean şi Primăria Sibiu


1.728

Candidaţii ALDE la Primăria Sibiu, Horaţiu MARIN şi la conducerea Consiliului Judeţean, Laurenţiu Cosmin BALCU, alături de o parte din echipa de consilieri judeţeni, au depus astăzi dosarele de candidatură la Biroul Electoral Judeţean Sibiu.

„Doresc să mulţumesc în primul rând cetăţenilor judeţului Sibiu, care ne-au acordat încredere şi susţinere prin semnăturile lor. Mulţumesc şi colegilor de echipă care s-au implicat exemplar şi cu dăruire”, a declarat Laurenţiu Cosmin Balcu la ieşirea de la BEJ. 
Balcu vine cu o altfel de propunere politică: politica cetăţeanului, prin comunicare şi transparenţă.
”Am intrat oficial în linie dreaptă în primul meu demers politic. Mulţumesc sibienilor din tot judeţul pentru că mă susţin. Sunt un om şi mai puţin un politician. Sunt un cetăţean al judeţului, la fel ca restul. Sunt omul faptelor, nu al vorbelor. Am demonstrat ani la rând ce înseamnă un bun manager la comanda Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, acum a venit momentul să arăt cum se poate conduce eficient judeţul Sibiu!”, a declarat Laurenţiu Cosmin BALCU.
”Astăzi s-a încheiat o primă etapă. După validarea candidaturilor de birourile electorale, candidaţii ALDE din tot judeţul se vor pregăti de campania electorală. Am reuşit într-un timp record să formăm o echipă solidă pentru judeţul Sibiu. Vom avea reprezentanţi în Consiliul Judeţean, dar şi în multe localităţi din judeţ. Suntem siguri pe echipa ALDE Sibiu care va aduce un suflu nou în politica locală din judeţul Sibiu” a declarat Horaţiu MARIN, candidat la Primăria Sibiu şi preşedinte interimar al organizaţiei ALDE Sibiu. Mulţumim pe această cale pentru tot sprijinul acordat în întocmirea dosarelor de candidatură doamnei avocat Iuliana Răducanu, candidat la Consiliul Local Sibiu. 


Biroul de presă ALDE

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. haleluia scrie

    noi, grupul rromanes redivivus o sa il voteaza pe hacest domnul care gura lui zice ca ne iubeste si a facut fetitele lui rromanes ale noastre chiar dache a invațat germaneza. Sa hie primit. Me jau te călau, ame has maro

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.