fbpx

Peste 700 de persoane verificate luni la Sibiu – S-au dat și amenzi

0 231

⇓ Ascultă știrea ⇓

Ppeste 230 de polițiști, jandarmi și polițiști locali sibieni au fost angrenați în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă. S-au din nou amenzi pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID.

Luni, au fost verificate 750 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse. De asemenea, au fost verificate 54 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 4 mijloace de transport în comun.

„În cadrul acțiunilor, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, astfel: 12 persoane au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 2.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, iar 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991, în context COVID 19”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Polițiștii locali au aplicat 5 sancțiuni contravenționale cu avertisment, din care 4 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și una pentru nepurtarea sau purtarea necorespunzătoare de către pasageri, a măștii de protecție, în mijlocul de transport pe toată durata călătoriei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de DSVSA, în cadrul a 9 societăți comerciale, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 11.200 lei pentru depozitare si etichetare necorespunzătoare a produselor alimentare.

Vă reamintim faptul că puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.