fbpx

Prognoza meteo până la jumătatea lui septembrie – Va fi cald în mare parte

215

Vremea va fi răcoroasă în săptămâna 17 – 24 august, apoi temperaturile urcă peste media perioadei în perioada 24 august – 7 septembrie, potrivit estimărilor meteorologilor. Ploile vor fi abundente în nord-vest.

Săptămâna 17 – 24 august
Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, local în sud-vest și nord-vest, dar și ușor mai ridicate în nord-est, iar în rest se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordice și nord-vestice, dar și local deficitar în regiunile estice și sudice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 24 – 31 august
Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, local în jumătatea estică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi excedentare în regiunile nord-vestice, dar și deficitare în cele sudice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 31 august – 7 septembrie
Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în regiunile extracarpatice, iar în restul teritoriului vor fi apropiate de cele normale pentru
această perioadă. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru acest interval, posibil local excedentar în regiunile intracarpatice, dar și ușor deficitar în sud-est.

Săptămâna 7 – 14 septembrie
Valorile termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei perioade în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în toate regiunile.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.