O sibiancă are nevoie de ajutor – Sprijin financiar pentru Estera, după ce soțul a murit înecat în Olanda

47.595

Teodor, un tânăr în vârstă de 27 de ani, a murit înecat în mare, în Olanda, la începutul lunii august. În urmă au rămas toți oamenii dragi – membrii familiei și prietenii, care încă sunt în stare de șoc. Estera, soția lui, a făcut tot posibilul pentru a-l aduce acasă ca să-l înmormânteze cum se cuvine. Costurile au fost mari, dar sibienii cu inimă mare au dat o mână de ajutor. Ne putem implica în continuare pentru a-i oferi Esterei un viitor stabil.

Estera Timofte, mamă a unei fetițe în vârstă de doi ani și însărcinată în luna a șasea, trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Teodor, soțul ei, a murit înecat în mare în urmă cu zece zile. Suferința prin care trece nu poate fi descrisă în cuvinte. La finalul lunii august, cei doi ar fi sărbătorit patru ani de căsnicie.

O strângere de fonduri se derulează acum pe Facebook. O mulțime de oameni au donat deja pentru a o sprijini pe tânăra din Sibiu.

„Estera – mamă a unei fetițe de 2 ani și însărcinată în luna a șasea trece printr-o perioadă extrem de grea. Soțul ei (Teodor Timofte – 27 de ani) a murit înecat în mare pe data de 9.08.2020. La sfârșitul acestei luni ar fi sărbătorit 4 ani de la nuntă. E greu de descris în cuvinte suferința prin care trece. Nimic nu-l va putea înlocui! Dorim să fim alături de Estera, susținând-o financiar pentru un viitor stabil. Cine are pe inimă să o sprijinească poate dona în unul dintre următoarele conturi:

– Cont în lei: TIMOFTE PETRU Banca Transilvania RO15BTRLRONCRT0372630901

– Cont în euro: TIMOFTE PETRU Banca Transilvania RO62BTRLEURCRT0372630901

– Cont în lire: PETRU TIMOFTE Barclays GB35BUKB20246430340278 SWIFTBIC : BUKBGB22

Familia mulțumește anticipat tuturor celor ce aveți pe inimă să ajutați! Apreciem mult! Fiți binecuvântați!”, se arată în descrierea Strângerii de fonduri.

Teodor a plecat, împreună cu trei frați, la muncă în Olanda. În data de 9 august, fiindcă era liber, s-a dus la mare să se relaxeze. A intrat în apă și, la un moment dat, nimeni nu l-a mai văzut. Estera, fetița de doi ani și al doilea copil care e pe drum așteptau să vină curând acasă, însă o tragedie s-a abătut peste ei. Cu ajutorul oamenilor buni, Teodor a putut fi adus în țară, însă acum este nevoie să o sprijinim financiar pe mămica rămasă singură pentru a-i asigura un viitor stabil. Putem, împreună, să o susținem pe Estera. Haideți să donăm!

Sursa foto: Facebook / Strângere de fonduri „Împreună prin încercare”

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.