fbpx

Decizie CNAIR – Lucrările de pe Valea Oltului de la Câineni, suspendate temporar

0 1.531

⇓ Ascultă știrea ⇓

Lucrările de pe Valea Oltului din zona localității Câineni se suspendă temporar, conform unei decizii CNAIR. De duminică, traficul se reia pe ambele sensuri.

CNAIR anunță participanții la trafic despre faptul că, începând de duminică, 23.08.2020, traficul va fi reluat pe ambele sensuri de deplasare în zona Câineni, de pe DN7.

La începutul lunii septembrie, pentru un interval de maximum patru zile, o să fie instituită o nouă restricție de circulație, pe un singur sens, în vederea efectuării lucrărilor de refacere a părții carosabile.

„Precizăm că finalizarea lucrării, conform contractului, este prevăzută pentru 15 septembrie a.c În lipsa fenomenelor meteo extreme există toate premisele ca lucrarea să fie finalizată mai devreme decât termenul contractual, în perioada imediat următoare. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că toate activitățile desfășurate au ca scop asigurarea condițiilor de siguranță pentru participanții la trafic”, anunță CNAIR.

CNAIR SA a demarat lucrările imediat după cedarea corpului drumului și surparea suprafeței carosabile de la începutul lunii martie. În data de 10.03.2020 a început realizarea unui drum de acces și a platformei de lucru, această primă etapă desfășurându-se într-un interval de 14 zile. În perioada 13.06.2020 – 20.07.2020 lucrările au fost întrerupte din cauza viiturilor și a debitului foarte ridicat al râului Olt, acestea afectând drumul de acces și platforma de lucru, care au necesitat intervenții substanțiale de refacere, în două rânduri. Până în prezent, au fost forați 180 de piloți cu o adâncimea de 11 metri și diametrul de 800 mm. De asemenea, au fost realizați 180 metri de radieri, cu o înălțime de 1,3 metri și 180 metri de zid de sprijin, cu înălțimea de 5 metri.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.