raul cibin 6
foto: arhivă

Poliția Locală propune rectificarea bugetului pentru a introduce un nou program de investiții, în valoare de 20 mii de lei. Este vorba despre extinderea sistemului de supraveghere video pe malurile Cibinului, acolo unde deseori sunt aruncate deșeuri. 

Proiectul de hotărâre va fi supus aprobării în ședința ordinară a Consiliului Local al Municipiului Sibiu din data de 27.08.2020, ora 14:00.

Poliția Locală vrea să monteze camere de supraveghere pe malurile Cibinului pentru a-i prinde astfel pe cei care aruncă gunoaie.

„Analizând programul anual de investiții publice se constată necesitatea introducerii unui obiectiv nou de investiții, respectiv <<Extindere sistem supraveghere video>> în valoare de 20 mii lei cu finanțare din bugetul local, pentru soluționarea problemelor semnalate prin adresa Serviciului Public de Management Salubrizare și Protecția Mediului privitoare la aruncarea de deșeuri pe o porțiune a malului râului Cibin”, se arată în Raportul privind rectificarea bugetului pentru anul 2020 al Serviciului Public de Poliție Locală al Muncipiului Sibiu publicat pe site-ul Primăriei. .

Astfel, Poliția Locală propune rectificarea bugetului și a programului anual de investiții publice prin suplimentarea veniturilor din subvenții pentru instituții publice destinat secțiuni de dezvoltare și a creditelor bugetare la secțiunea de dezvoltare cu suma de 20 mii lei.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns