Marcel Ciolacu este noul președinte al PSD

511

Noul președinte al PSD este Marcel Ciolacu. El a câștigat alegerile cu 1.310 voturi, susțin surse din rândul partidului, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit surselor citate, moțiunea lui Marcel Ciolacu a obținut 1.310 voturi, Eugen Teodorovici – 91, iar 49 de voturi au fost nule. Ciolacu a candidat alături de o echipă la alegerile pentru șefia partidului.

„Eu vreau un PSD condus de o echipă. Și de aceea am adus în prima linie cei mai buni oameni! Oameni care și-au dovedit competența atât în organizațiile, cât și în comunitățile lor. Oameni care se bucură de încrederea românilor”, a declarat Ciolacu înainte de vot.

Din echipa sa fac parte Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu, Mihai Tudose, Olguța Vasilescu, Gabriel Zetea, Radu Moldovan, Daniel Băluță, Vasile Dâncu, Doina Fedorovici, Victor Negrescu, Decebal Făgădău, Ionuț Pucheanu, Dragoș Benea, Claudiu Manda, Titus Corlățean și Laurențiu Nistor.

Pentru șefia partidului a candidat și Eugen Teodorovici, care contestă ultimele decizii ale conducerii interimare a partidului, inclusiv procedura de alegere a noii conduceri.

Sursa: MEDIAFAX

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi