VIDEO – FC Hermannstadt rămâne la Sibiu cel puțin până la iarnă – Apoi joacă la Mediaș

4.293

Clubul sibian de liga 1 va fi nevoit să dispute mai multe meciuri din liga 1 pe o altă arenă. CON-A va începe din septembrie lucrările la faza a doua a stadionului Municipal. Surse de încredere spun că FC Hermannstadt va juca însă cel puțin până la iarnă la Sibiu.

Deși gsp.ro anunță că FC Hermannstadt ar urma să joace la Sibiu doar meciurile cu Clinceni, UTA și Botoșani, iar apoi se va muta la Mediaș, surse de încredere de la clubul sibian au explicat pentru Ora de Sibiu, că echipa nu pleacă din oraș. Oficialii clubului sibian au discutat cu CON-A, firma care se ocupă de lucrările de modernizare de la stadionul Municipal, și au primit asigurări că cel puțin până la finele anului 2020, echipa sibiană poate să joace aici meciurile de pe teren propriu.
Mai mult exilul vehiculat în ultima perioadă ar urma să dureze maxim 3-4 săptămâni. ’’Vom juca în altă parte doar când se va demonta actuala nocturnă și v-a fi montată pe noua structură’’ spun surse din cadrul clubului sibian. Cel mai probabil FC Hermannstadt va evolua la Mediaș în aceea perioadă, clubul sibian fiind aproape de un accord în acest sens cu noua conducere de la Gaz Metan.

„După o perioadă lungă în care s-a elaborat proiectul tehnic, după o procedură de achiziție complexă, mă bucur să anunț că am semnat contractul pentru ultima și cea mai amplă etapă de construcție a Stadionului Municipal Sibiu. Sunt sigură că microbiștii vor aprecia această veste și nu doar ei, pentru ca Stadionul va putea fi folosit si pentru alte evenimente sportive sau chiar culturale”, a declarat primarul Astrid Fodor, zilele trecute, după ce a vizitat arena, alături de reprezentanții CON-A.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.