Laurenţiu Cosmin Balcu, viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu: “Un judeţ cu infrastructură rutieră, feroviară şi aviatică modernă”

788


Judeţul Sibiu are încă mari probleme în ceea ce priveşte infrastructura. Marii investitori veniţi în zona noastră se plâng de starea drumurilor judeţene în anumite zone, de lipsa unei căi ferate Sibiu – Agnita şi de lipsa unui terminal cargo la Aeroportul Internaţional Sibiu.

“Prin programul pe care îl propun sibienilor din tot judeţul, la capitolul Infrastructură am prevăzut aceste priorităţi, cerute de investitori şi necesare pentru dezvoltarea judeţului” a declarat Laurenţiu Cosmin Balcu, candidat ALDE la Consiliul Judeţean Sibiu. 
Prioritatea numărul 1 va fi realizarea terminalului cargo printr-un parteneriat public-privat cât mai rapid. Sunt multe firme care abia aşteaptă această investiţie. Astfel vom încasa la buget sume foarte mari din exploatarea acestui terminal. 
Linia ferată “Mocăniţa” Sibiu – Agnita nu trebuie să mai fie doar efortul unor asociaţii non-profit şi a voluntarilor. Este vremea implicării prin finanţare de la bugetul judeţean a acestui proiect de revitalizare a liniei de cale ferată. Nu doar în scop turistic, ci şi industrial. Astfel zona Agnita şi Valea Hârtibaciului pot mai uşor să atragă investitori.
Drumurile judeţene trebuie toate să fie modernizate. Asta presupune ca în următorii patru ani să nu mai existe niciun drum judeţean de pământ sau care apare în acte asfaltat, dar este într-o stare deplorabilă. Caietele de sarcini pentru licitaţii trebuie să aibă criterii stricte pentru a nu mai fi, ca în ultimii patru ani, în situaţia de a avea firme incapabile să ducă la bun sfârşit proiectele de modernizare.
“Vă asigur că voi fi mereu în şantiere pentru a vedea calitatea şi starea lucrărilor. Nu voi tolera amânări în executarea proiectelor din banul public, aşa cum am făcut şi în proiectele realizate la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu” a declarat Laurenţiu Cosmin Balcu, candidat ALDE la Consiliul Judeţean Sibiu.

Biroul de presă ALDE Sibiu

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.