Precizări de la Promenada Sibiu în urma inundației de marți după amiază

12.808

Ploile abundente din după amiaza zilei de marți au adus multe neplăceri sibienilor. Se pare că gospodăriile  inundate și străzile pline de apă, pe care era aproape imposibilă deplasarea, nu sunt tot. Ploaia puternică a inundat parcarea celui mai nou centru comercial din oraș.

Furtuna a generat umplerea parcării subterane de la Promenada Sibiu. Un șofer care avea mașina în parcare, a surprins imaginile și a publicat videoclipul pe o rețea de socializare.

Dai un ban dar stai în apa.

Slået op af Alexandru Bisboaca i Tirsdag den 25. august 2020

Contactați de Ora de Sibiu, reprezentanții Promenada Sibiu au lămurit situația. „Din cauza debitului mare de apă generat de ploaie, rețeaua publicâ de canalizare nu a putut prelua suficient de repede surplusul de apă. Centrul comercial este dotat cu sisteme de pompare a apei pluviale, care funcționează la parametri normali. Clienții nu au fost afectați de acest incident – au resimțit un disconfort cei care au avut mașinile parcate la etajul -2”, transmit reprezentanții centrului comercial Promenada Sibiu

De asemenea, precizăm faptul că în interiorul clădirii nu a pătruns apa, iar magazinele din cadrul centrului comercial  nu au fost afectate.

Sursa video: Facebook Alexandru Bisboaca

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.