baschetbaliștii americani de la csu au ajuns la sibiu

Chris Cooper, Marquis Addison, Jayce Johnson, Christian Lutete și KJ Jackson au ajuns la Sibiu. Lor li se va alătura, în această noapte, și Isaiah Philmore iar cei 6 vor sta în izolare, timp de două săptămâni. BC CSU Sibiu va începe pregătirile pentru noul sezon în 1 septembrie, în prima fază doar cu sportivii români care se vor reuni săptămâna viitoare.

Așteptarea a luat sfârșit. Există premise de reîncepre a activității sportive și pentru echipe, în spații închise, astfel că stafful BC CSU Sibiu a demarat procedurile de reunire a lotului. Primii care au ajuns la Sibiu au fost jucătorii americani: Christopher Cooper, Marquise Addison, Jayce Johnson, Christian Lutete și KJ Jackson. Aceștia au sosit astăzi și au intrat în izolare pentru următoarele două săptămâni. Isaiah Philmore este așteptat în această noapte și va sta și el, izolat pentru următoatele 14 zile. Între timp, pregătirile vor începe, în prima fază doar cu sportivii români. Lucas Tohătan, Rolland Torok, Aurelian Gavriloaia, Robert David Stan și Toni Rotaru se vor antrena, începând cu săptămâna viitoare, la Sibiu, alături de patru juniori ai BC CSU Sibiu. 

”Ne bucurăm că au reușit să ajungă sportivii străini la Sibiu. Sperăm ca și Isaiah Philmore să ajungă, în această noapte, și să trecem și prin această nouă procedură cu bine. Este o perioadă extrem de dificilă pentru noi toți, încercăm să ne adaptăm tuturor măsurilor impuse de autorități și să facem față cu bine tuturor provocărilor. Săptămâna viitoare vin și baschetbaliștii români și începem pregătirile. Am așteptat de aproape 6 luni momentul acesta și ne dorim, în primul rând, să fim sănătoși cu toții, pentru a reveni în competiții cât mai curând”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

După perioada de izolare, lotul întregist va efectua un cantonament de pregătire la Cheile Grădiștei, în luna septembrie, urmat de câteva partide de verificare. 

Ultima oră

Comentariul meu