Verificări în autobuzele de la Sibiu – S-au dat și amenzi

296

Peste 200 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenați în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă, marți, la Sibiu. Au fost verificate sute de persoane, zeci de societăți comerciale și mijloace de transport în comun. 

Astfel, au fost verificate 454 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse. De asemenea, au fost verificate 67 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 30 de mijloace de transport în comun. În cadrul acțiunilor, 6 persoane au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 500 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

De asemenea, DSVSA, a efectuat controale în cadrul a 3 societăți comerciale. Nu au fost constatate abateri. Personalul SPF Aeroport Sibiu a efectuat activități preventive pe raza aeroportului pentru verificarea respectării normelor de siguranță în contextul pandemic, nefiind aplicate sancțiuni contravenționale.

Vă reamintim faptul că puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165.

„Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forțele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activități de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetățenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de Coronavirus”, spun reprezentanții Prefecturii Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi