Primul spectacol al Teatrului Național ”Radu Stanca” în aer liber – Sunt așteptați peste 200 de spectatori

0 541

⇓ Ascultă știrea ⇓

Primul spectacol al Teatrului Naţional „Radu Stanca” care se va juca joi seara, în aer liber, este „Metamorfoze” în regia lui Silviu Purcărete, la Fabrica de Cultură, unde sunt aşteptaţi 250 de spectatori, a precizat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Mihai Zugravu.

Potrivit sursei citate, încă se mai găsesc bilete la acest prim spectacol cu public. Preţul unui bilet este de 50 de lei. Spectacolul regizat de Silviu Purcărete va fi reluat vineri, sâmbătă şi duminică, scrie Agerpres.

„În adaptarea sa a capodoperei lui Ovidiu, la care a lucrat cu Alain Garlan, Purcărete a căutat să evidenţieze cele mai ascunse sentimente ale oamenilor. Lucrând cu o mare varietate de artişti, el reuşeşte să surprindă esenţa poemelor şi să le transpună într-un spectacol tulburător şi memorabil. Acest spectacol este o colaborare între instituţii din România, Luxemburg şi Franţa. Spectacolul a fost prima data montat în curtea interioară a Centre Culturel de Rencontre Abbaye de Neumünster. O punere în scenă spectaculoasă care a făcut publicul să aprecieze acustica şi vizibilitatea unice ale acestui sit turistic”, se arată în prezentarea spectacolului pe pagina de Facebook a teatrului sibian.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.