atenție la țepele cu telefoane false - două persoane reținute
FOTO: arhivă

Două persoane din județul Ilfov au fost reținute la Sibiu, fiind cercetate pentru înșelăciune prin intermediul site-urilor de vânzare – cumpărare. 

Este vorba despre un bărbat și o femeie. Se pare că cei doi l-au făcut de bani pe un sibian. Aceștia i-au vândut replica unui telefon contra sumei de 3.550 lei.

„La data de 31 august a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un bărbat și o femeie, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune. În fapt, în cursul lunii iunie a acestui an, femeia în vârstă de 21 de ani și bărbatul în vârstă de 22 de ani, ambii din județul Ilfov, ar fi indus în eroare un sibian, oferindu-i spre vânzare o replică a unui telefon mobil”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Sibianul îl contactase pe bărbat în urma postării unui anunț prin care oferea spre vânzare un telefon mobil de pe un site de vânzare – cumpărare. Ulterior, sibianul s-a întâlnit cu femeia în municipiul Sibiu, aceasta oferindu-i o cutie în care s-ar fi aflat produsul în cauză în schimbul căruia a primit suma de 3.550 de lei.

Cei doi ilfoveni au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați instanței cu propunere legală.
Cercetările continuă la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu