sibian rănit în trafic din cauza unui șofer care n-a păstrat distanța
foto: Facebook / Info Trafic Jud. Sibiu

Un sibian a fost rănit într-un accident rutier pe șoseaua Alba Iulia din Sibiu. Mașina în care se afla a fost lovită de un alt autoturism condus de un bărbat din Galați. 

„Municipiul Sibiu, Șoseaua Alba Iulia, zona reprezentanța Mercedes, un șofer în vârstă de 42 de ani, din județul Galați, în timp ce conducea un autoturism spre ieșirea din municipiu, nu a păstrat o distanță de siguranță și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar în fața sa și al cărui șofer redusese viteza pentru a vira la stânga”, soune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoara a șoferului nevinovat, în vârstă de 37 de ani din Sibiu. Nu sunt mari probleme de trafic.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al ambulanței, care l-a transportat pe bărbat la spital. „SAJ Sibiu a trimis de urgență pe Șoseaua Alba Iulia în Sibiu un echipaj de tip C la un accident rutier produs între două autoturisme.
Echipajul SAJ a acordat primul ajutor unui bărbat de 37 ani. El a prezentat un traumatism de coloană cervicală și a fost transportat la UPU în stare bună”, spune Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Sursa video: Facebook / Info Trafic Jud. Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu